Imagining Tomorrow 2014 (today)

Image

Vandaag kick-off van het programma Imagining Tomorrow 2014 van de HKU (= Hogeschool van de Kunsten) waarin het idee van Growing Green Houses participeert.

200 studenten buigen zich over 10 fantastische ideeen. 15 studenten verdeeld in drie groepen zullen hun creativiteit gebruiken om het idee van Growing Green Houses diep in de Almeerse samenleving te laten wortelen en ver buiten de grensen van Almere vruchten te laten dragen…tenminste is dat de opdracht.

Geen sinecure – dat weten we – maar daarvoor worden zij opgeleidt, mogen zij vrij denken en gunnen we hen alle energie en drive van de hele wereld: immers staat dit programma bekend als de creatieve incubator voor talent en succes.

Onze eerste echte verbinding: een vraag, een uitnodiging, een idee, een docent, een mentor, een zaal, een briefing en 15 leuke, enthousiaste, twijfelende, nieuwsgierige studenten die allen op hun manier het idee opzuigen.

Precies 2 hele dagen hebben zij om te brainstormen. 48 uur van intensief werk…a.s. woensdag mogen wij kiezen, keuren, sturen, shapen, snoeien maar ook aansporen, enthousiasmeren, feliciteren en hopen….

Binnen dit programma bestaat een wedstrijdelement: als team kan je winnaar worden van de hoofdprijs: exposure, dank en….een waanzinnig resultaat dat de eigen professionele creativiteit voortbrengt.

We hebben natuurlijk (!!!) een van de meest gekke ideeen ingedient en verwachten natuurlijk een te gek resultaat.

Voor ons is het een eer om hierbij aanwezig te zijn tussen zo veel jong talent! 

Wilt u vandaag al deel uitmaken van Tomorrow? Contacteer ons, als persoon, als bedrijf of als organisatie! 

Hoe? als partner, als sponsor, als vriend of als JEZELF:-))

Growing Green Houses is al begonnen te groeien…groei mee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: