eerste gesprekken…

na onze presentatie op de manifestatie op 2 november in Almere hebben we afgelopen week een zeer geslaagd gesprek met een “oude rot” uit het “vak” gevoerd.

Het “vak” ligt op meerdere terreinen: stedenbouw, historie van ontwikkeling van Almere, politiek, onderlinge relaties, machtsverhoudingen, toekomstplannen van een ambitieuze stad, missers uit het verleden, professionaliteit en natuurlijk financien. Leuke inside-informatie mocht niet missen: een daarvan is zeker de situatie omtrent het kasteel van Almere.

Het boeiende gedeelte van deze afspraak was het gedeelte over kansen, mogelijke locaties, ideeen voor de samenstelling van de key-drijvers, haalbaarheid en exploitatiemogelijkheden…

Hoe dan ook: we realiseren ons terdege dat een goed idee pas het begin is. In al ons enthousiasme en na aanleiding van dit eerste verkennende gesprek hebben we de afgelopen dagen ons projectplan geschreven waarop het kernteam aan- en opmerkingen maakte die meteen al resulteerden in een aangepast projectplan. We spreken dan nu ook zeer professioneel over versie 1.0.

projectplan voorkant

Dit plan zullen we in deze initiatiefase zeker nog enkele keren (moeten) aanpassen. Naast een omschrijving van het idee, taken en pionnetjes, tijdsplanning en inspiratiegebouwen hopen we dit plan inhoudelijk steeds verder te brengen zo dat er in maart 2014 een go – no go beslissing genomen kan worden.

De komende tijd besteden we aan het opvolgen van alle contacten, afspraken en teamvorming.

Indien u zelf, uw organisatie of bedrijf hieraan willen deelnemen of in toekomst bij dit project betrokken wilt zijn, vernemen we dat graag.

U kunt uw interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar growinggreenhouses@outlook.com.

2 comments

 1. Maar wie is die oude rot nou?

  1. Beste Monique,

   blijft nog even ons geheim omdat we op dit moment met zo veel mensen praten en we onze weg binnen het oerwoud van de Almerse politiek ook nog moeten vinden. Dank alvast voor je interesse en belangstelling. Blijf ons vooral volgen.

   Groet,
   het team van GrowingGreenHouses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: